3 trådløse iPhone gadgets til dig der dyrker sport

Bluetooth høretelefoner og et løbearmbånd gør dit løb nemt og praktisk.

Motion og helbred hænger uløseligt sammen. Ved at holde os aktive i hverdagen kan vi holde vores krop sund og samtidig reducere risikoen for mange forskellige sygdomme. Et større fokus på motion og sundhed har derfor betydet, at flere i dag løber, går i fitness og generelt holder sig aktive sammenlignet med blot få år siden. Samtidig er det blevet utrolig populært, at høre musik imens vi dyrker motion. Vi vil i denne guide kigge nærmere på nogle af de iPhone gadgets, der kan gøre det lidt sjovere og mere praktisk at dyrke motion.

1. Et løbearmbånd der holder din iPhone på plads

For alle mænd og kvinder der elsker at løbe, så er et løbearmbånd med velcrolås til iPhone et must-have! Løbearmbåndet holder din mobiltelefon fastspændt til armen, hvilket både gør løbeturen sjovere og mere praktisk. Derudover sidder armbåndet ikke langt fra hovedet, hvorfor du nemt kan høre din musik imens du løber. Enten via trådløse høretelefoner eller dem med kabel. Udover at du kan høre musik, så kan du også benytte Apps undervejs. Det kan f.eks. være fra Nike eller lignende sportsapps. I bund og grund giver et løbearmbånd i kombination med høretelefoner en perfekt oplevelse.

2. Slip for kablerne med bluetooth høretelefoner

Uanset om du løber, går i fitness eller dyrker en anden form for motion, så er vi mange som elsker at høre musik imens. Musik er med til at motivere os kan give os styrken til at yde lidt ekstra. Den største udfordring ved at høre musik imens er dog kablerne. Heldigvis findes der nu en god løsning på dette problem. Med et par originale bluetooth høretelefoner til iPhone, så kan du nyde din musik uden at ledningerne kommer i vejen. Der findes rigtig mange produkter på markedet. Bl.a. har Apple deres egne høretelefoner men også mærker så som B&O, Bose og Jabra er store spillere på dette marked. Kvaliteten på lyd over bluetooth er ligeledes kun blevet bedre med årerne. Derudover laves mange in-ear høretelefoner med sportsfolk i centrum.

3. Dyrk holdtræning med en transportabel højtaler

Hvis du elsker at dyrke motion ved stranden hvor der er meget sand, så kan det være en udfordring at benytte høretelefoner uden at der kommer sand i dem. I visse situationer anbefaler vi derfor en transportable bluetooth højtalere, der er nemme at have med på farten. Denne kan du så stille et forsvarligt sted i nærheden hvor du dyrker motion. Dette er også praktisk hvis I er flere der dyrker motion sammen, f.eks. yoga eller gymnastik og ønsker fælles musik til aktiviteterne. Der findes i dag mange forskellige højtalere som er værd at kigge på. Nogle af de bedste vil vi mene kommer fra Bose og JBL men også Apple har lavet en højtaler som de kalder HomePod. Det er dog også vigtigt at vælge en som ikke er for tung at have med i tasken.

Skrevet af
Mere fra Arne Mikelsen

3 trådløse iPhone gadgets til dig der dyrker sport

Motion og helbred hænger uløseligt sammen. Ved at holde os aktive i...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *